Recept
10.000 g
|
100 %
|
bloem |
|
200 g
|
2 %
|
bakkerszout |
|
1.200 g
|
12 %
|
gist |
|
5.800 g
|
58 %
|
water |
|
3.000 g
|
30 %
|
Maestro Boterstol |
|
500 g
|
5 %
|
Amarenen Siroop |
|
100 g
|
1 %
|
Cacao |
|
Vulling
8.000 g
|
80 %
|
rozijnen |
|
2.000 g
|
20 %
|
Amarenen Kersen |
|
3.000 g
|
30 %
|
bitterkoekjes |
|
Decoratie
1.500 g
|
|
amandelstaafjes (20 g per stuk) |
|
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 450 gram.
Bolrijs 20 minuten.
Vormen en decoreren.
Narijs ca. 50 minuten.
Oventemperatuur 220°C.
Baktijd 25 minuten.
Uitkomst 75 stuks