Recepten Recepten

Verwen appeltaartje

Fonceerdeeg

5.000 g   Hardewenerdeeg met Kanomix

Recept

1.200 g   Kapsel met Moscamix
1.200 g   Perla Amandelpan

Vulling

5.000 g   appelparten
1.000 g   noten *
1.250 g   Vruchtenmelange **
400 g   kapselkruimels
400 g   Appelpoeder
400 g   Minuta VV
500 g   water

* gemengd
** Het is aan te bevelen om de Vruchtenmelange 1 dag van tevoren te laten wellen

Afwerking

2.000 g   Kruimeldeeg met Minuta VV
1.250 g   honing
Verwen appeltaartje

Werkwijze

Fonceer een taartpan van 20 cm doorsnede met een plak hardewenerdeeg.
Spuit hierop een dun laagje Amandelpan en dek dit af met een plakje kapsel.
Verdeel hierop de appelvulling en bestrooi dit met kruimeldeeg.

Oventemperatuur 200°C.
Baktijd 50 minuten.

Direct na het bakken met honing overgieten.

Uitkomst 20 stuks.