Recepten Recepten

Tuttifruttibroodje met KornPlus 50 MZ

Recept

5.000 g 50 % KornPlus 50 MZ * } 100%
5.000 g 50 % volkorenmeel }
600 g 6 % gist
5.400 g 54 % water
1.000 g 10 % Korent Ambacht

* Panomix Kornplus bevat zout!

Vulling

7.000 g 70 % tutti frutti
2.000 g 20 % Muesli Melange
2.000 g 20 % rozijnen

Decoratie

1.100 g   Decor Sesamzaad
Tuttifruttibroodje met KornPlus 50 MZ

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname wat langer in de 1e versnelling kneden.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 400 gram.
Bolrijs 30 minuten.
Opbollen en iets langrollen.
Decoreren met Decor Sesamzaad.
In de Zeebonkbakblikken leggen.
Narijs 60 minuten tot bovenkant rand.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 35 minuten.
Rotatieoven 210°C.

Uitkomst 70 tuttifruttibroden.