Recepten Recepten

Tropical Empileur

Fonceerdeeg

1.250 g   Sloffendeeg met Kanomix
1.000 g   Perla Amandelpan

Recept 1

150 g   Zeesan Tropical
100 g   passievruchten puree
100 g   water
150 g   Arabesque Blanc 29
800 g   slagroom

Rolbeslag

420 g   Rolbeslag met Maestro Moscovisch

Recept 2

1.000 g   Fruitful Mango HI
500 g   Paletta Spray Neutraal
Tropical Empileur

Werkwijze

Fonceer een bakplaat van 60 x 40 cm met sloffendeeg , dikte 5 mm.
Het sloffendeeg uitsteken met het frame.
De Perla Amndelpan gelijkmatig verdelen over het deeg.

Oventemperatuur 175°C. Baktijd 20 minuten.

De gebakken plak laten afkoelen, het frame met de ronde kanten op de plaat zetten.

Meng het water, passievruchten puree, Zeesan Tropical met de gesmolten Arabesque Blanc 29 tot een gladde massa.
Spatel de slagroom, die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Deze vulling op de gebakken plak aanbrengen en afstrijken met afstrijker 2,5 cm.
Leg hierop een plak rolbeslag.

Meng de Fruitful Mango HI met de verwarmde Paletta Spray Neutraal.
Verdeel deze massa gelijkmatig over de plaat.

Invriezen en bevroren lossen.

Snijd de gebakjes in de gewenste maat.
Maak eventueel gebruik van de meegeleverde snijmal.

Uitkomst 1 frame (50 stuks)