Fonceerdeeg
250 g
|
|
Hardewenerdeeg met Kanomix |
150 g
|
|
Fruitful Raspberry Jam |
Recept
600 g
|
|
Double Choc Cake |
130 g
|
|
water |
130 g
|
|
ei |
Vulling
100 g
|
|
Zeesan Neutraal |
175 g
|
|
water |
375 g
|
|
slagroom |
375 g
|
|
Arabesque Blanc 29 |
1 st
|
|
vanillestokje (1 st per stuk) * |
* het zwarte zaad van een half stokje
Decoratie
500 g
|
|
slagroom |
200 g
|
|
fruit |
Werkwijze
Fonceer de bodem van de kartonnen bakvorm (37 x 27,5 cm) met hardewenerdeeg.
Bestrijk het hardewenerdeeg met de Fruitful Raspberry Jam.
Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met een vlinder.
Verdeel het beslag over de Fruitful Raspberry Jam.
Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 25 minuten.
Meng het water, zaad van het vanillestokje, Zeesan Neutraal en de gemolten Arabesque Blanc 29 tot een gladde massa.
Spatel vervolgens de slagroom die voor 75% is opgeslagen erdoor.
Verdeel de chocoladebavaroise over de cake.
Koelen en eventueel invriezen.
Afgeleren met ColdJel Neutraal.
Decoreren met slagroom en fruit van het seizoen.
Uitkomst 1 stuks (28 stuks van 5,3 x 6,8 cm)