Recept
1.250 g
|
|
Kruimeldeeg met Double Choc Cake |
Vulling 1
1.500 g
|
|
slagroom |
2.000 g
|
|
Arabesque Blanc 29 |
1.000 g
|
|
kwark |
25 g
|
|
Wigo Aroma Vanille |
15 g
|
|
bakkerszout |
750 g
|
|
Cremo B Poeder |
1.000 g
|
|
ei |
Afwerking
375 g
|
|
Paletta Spray Neutraal |
625 g
|
|
Fruitful Bl. Currant HI |
Decoratie
50 st
|
|
chocoladekrul (2 st per stuk) * |
* witte chocolade
Werkwijze
Verdeel ca. 50 gram kruimeldeeg in ringen / taartpannen van 12 cm doorsnede.
Meng de vloeibare chocolade met de warme slagroom (50°C ), kwark en Cremo B Poeder, zout ,Wigo Aroma Vanille
en het ei. 3 minuten in de tweede versnelling gladdraaien.
Vul de ring / taartpan met 250 gram vulling.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C. Bakken met veel stoom.
Rotatieoven 160°C. Bakken met veel stoom.
Baktijd 20 minuten.
Na het afkoelen afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Decoreren met Fruitful Bl. Currant HI en twee witte chocoladekrullen.
Uitkomst 25 stuks