Recept
2.000 g
|
|
Vero Amandelcake |
1.000 g
|
|
boter |
1.000 g
|
|
ei |
100 g
|
|
water |
100 g
|
|
Citroenrasp |
10 g
|
|
bakkerszout |
Vulling
200 g
|
|
Butterscotch Granulaat |
8 st
|
|
Sinaasappel (1 st per stuk) * |
* In dunne schijfjes gesneden
Afwerking
800 g
|
|
Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Meng alle grondstoffen op bakkerijtemperatuur 4 tot 6 minuten in de eerste versnelling met de vlindergard.
Soortelijk gewicht ca. 850 gram/liter.
De binnenkant van de vormen (23 cm doorsnede) ruim smeren met Carlex.
Bestrooi de bodem van de vorm met Butterscotch Granulaat.
1 gewassen sinaasappel in zo dun mogelijke plakjes snijden en over de bodem verdelen.
Afvullen met 500 gram beslag.
Oventemperatuur 180°C.
Rotatie oven 160°C
Baktijd 45 minuten
Na het bakken omkeren en laten afkoelen.
Na het afkoelen afgeleren en de rand decoreren met Mont Blanc.
Uitkomst 8 stuks