Recepten

Stokken Variatie

Voordeeg

1.500 g 15 % bloem } 100%
1.500 g 15 % water
7 g 0.1 % gist

Recept

6.000 g 60 % bloem } 100%
125 g 1.2 % gist
4.500 g 45 % water
2.500 g 25 % Jung Wunderbrötchen 25 MZ * }

* Jung Wunderbrötchen 25 MZ bevat zout!

Stokken Variatie

Werkwijze

Voordeeg 1 dag van te voren draaien.
Het voordeeg laten staan op bakkerijtemperatuur.

Van het voordeeg en de overige grondstoffen een deeg vormen, kneed niet te intensief en niet gladdraaien.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 450 gram.
Puntrijs 30 minuten.
Stokken vormen.
Narijs 50 minuten, 10 minuten voor het einde van de narijs de variaties in de gewenste modellen snijden / steken.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 35 minuten.

Uitkomst 35 stuks.