Recepten Recepten

Scones cranberries en sinaasappel met Panovitesse Scone

Recept

2.000 g   Panovitesse Scone
900 g   water

Vulling

400 g   cranberries
200 g   sinassnippers gesneden

Afwerking

375 g   Kruimeldeeg met Kanomix

Decoratie

75 g   cranberries
75 g   sinassnippers gesneden
Scones cranberries en sinaasappel met Panovitesse Scone

Werkwijze

Panovitesse Scone en koud water 6 minuten mengen in de 2e versnelling.
Direct de fijngehakte vulling doorwerken.
Het deeg 5 minuten laten rusten.

Uitrollen tot een dikte van 13 mm.
Uitsteken met een gladde ring van 20 cm doorsnede.
1 x strijken met Ovex Liquide.
Overstrooien met kruimelsdeeg, cranberries en sinassnippers.
Na 10 minuten rust snijden in 8 punten en deze punten uit elkaar zetten in een vlaaipan van 26 cm doorsnede.

Oventemperatuur 210°C.
Baktijd 17 minuten.

Uitkomst 5 stuks (40 punten)