Recepten

Schnitza

Fonceerdeeg

300 g   Kruimeldeeg met Minuta VV

Recept

400 g   Verona
100 g   Muffinolie *
280 g   water
30 g   suiker

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

275 g   Zeesan Lemon
340 g   water
1.375 g   slagroom

Afwerking 1

300 g   Paletta Spray Neutraal

Afwerking 2

600 g   slagroom
60 g   suiker

Recept 2

80 g   Zeesan Yoghurt Kers
160 g   water
160 g   slagroom

Decoratie

80 g   choco decor (10 g per stuk)
Schnitza

Werkwijze

Een plaat van 60 x 20 cm beleggen met bakpapier en de Kruimeldeeg verdelen over de plaat.
Meng de ingrediënten gedurende 5 minuten in de 2e versnelling met de vlinder.
Verdeel het beslag over de plaat en deze gladstrijken.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd 35 minuten.

Meng het water met de Zeesan Lemon en spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Verdeel de bavaroise over de Verona en werk deze aan de bovenkant grof af.

Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.

Meng het water met de Zeesan Yoghurt Kers en spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Spuit kleine doppen bavaroise op een plaat met bakpapier en vries deze in.

Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Decoreren met een rozet slagroom, choco decor en de bevroren Yoghurt Kers doppen.

Snijden in stukken van 7,5 x 20 cm.

Uitkomst 8 stuks