Recepten

SacherTulband

Recept

3.000 g   Sachermix
1.600 g   ei
1.250 g   boter
250 g   suiker
200 g   water

Vulling

900 g   Fruitful Apricot Jam

Afwerking

2.000 g   Sweet Glacé Choc Zacht
180 g   Pajets Chocolade
SacherTulband

Werkwijze

Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten in de laagste versnelling met de vlinder.
Soortelijk gewicht 825 - 850 gram/liter.
Vul een tulbandvorm van 18 x 10 cm met 525 gram beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 160°C.
Rotatieoven 140°C.
Baktijd 40 - 45 minuten.

Snijd de tulbanden na afkoeling tweemaal door.
Vul de tulbanden met Fruitful Apricot Jam.

Verwarm de Sweet Glacé Choc Zacht in de magnetron tot 40°C.
Glaceer de tulband op een rooster.
Zet het onderste randje aan met Pajets Chocolade.

Uitkomst 12 stuks