Recept
3.000 g
|
|
Sachermix |
1.600 g
|
|
ei |
1.250 g
|
|
boter |
250 g
|
|
suiker |
200 g
|
|
water |
Vulling
900 g
|
|
Fruitful Apricot Jam |
Afwerking
2.000 g
|
|
Sweet Glacé Choc Zacht |
180 g
|
|
Pajets Chocolade |
Werkwijze
Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten in de laagste versnelling met de vlinder.
Soortelijk gewicht 825 - 850 gram/liter.
Vul een tulbandvorm van 18 x 10 cm met 525 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 160°C.
Rotatieoven 140°C.
Baktijd 40 - 45 minuten.
Snijd de tulbanden na afkoeling tweemaal door.
Vul de tulbanden met Fruitful Apricot Jam.
Verwarm de Sweet Glacé Choc Zacht in de magnetron tot 40°C.
Glaceer de tulband op een rooster.
Zet het onderste randje aan met Pajets Chocolade.
Uitkomst 12 stuks