Recepten Recepten

Roompatésoesjes met Jello Totaal en Quichexpress

Recept

600 g   Jello Totaal
900 g   water

Vulling

200 g   Quichexpress
200 g   slagroom
300 g   water
500 g   boter
250 g   roompate
12 g   bouillonpoeder
5 g   bakkerszout
3 g   peper
3 g   gemalen nootmuskaat
2 g   maggi

Decoratie

100 g   pecannoten
Roompatésoesjes met Jello Totaal en Quichexpress

Werkwijze

Met Jello Totaal en water (50°C) een beslag draaien.
Kleine soesjes op de bakplaat spuiten.

Oventemperatuur 225°C.
Baktijd 18 minuten.
Eerst 5 minuten de schuif dicht, daarna open.

Voor de roompatécrème slagroom en water koken en mengen met de Quichexpress en in 5 minuten in de 2e versnelling gladdraaien.
Vervolgens boter, toevoegen en de roompaté en kruiden toevoegen, luchtig kloppen.

De soesjes vullen en garneren met de roompatécrème (ca. 10 gram in en 5 gram op het soesje, afhankelijk van de maat).
Als laatste het soesje decoreren met een pecannoot.

Uitkomst 100 soesjes, afhankelijk van de grootte.