Recepten Recepten

Rood Fruittaartje

Recept

1.000 g   Kanomix
450 g   boter
75 g   water
50 g   Citroenrasp
5 g   bakkerszout

Vulling 1

1.350 g   Perla Amandelpan
150 g   Zeesan Forest Fruit

Decoratie

3.000 g   rood fruit (200 g per stuk)

Afwerking

450 g   Paletta Spray Neutraal
Rood Fruittaartje

Werkwijze

Van alle grondstoffen een deeg zetten.
Het deeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Uitrollen tot een dikte van 6 mm.

Plakken uitsteken met een (bavaroise) ring van 12 cm. waarin gebakken wordt.
De grondstoffen van de vulling 1 mengen, deze in het midden van de deegplak spuiten.
Verhouding 100 gram deeg en 100 gram vulling.

Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 25 minuten.

De bodems moeten mooi goudbruin gebakken zijn.
Eventueel de bodems op voorraad houden in de vriezer.

De bodems decoreren met roodfruit.

Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.

Uitkomst 15 stuks