Recepten Recepten

Rogge Walnotenbroodjes met Roggopan 20

Recept

8.000 g 80 % bloem } 100%
2.000 g 20 % Roggopan 20 }
400 g 4 % gist
200 g 2 % bakkerszout
5.800 g 58 % water

Vulling

3.000 g 30 % walnoten
Rogge Walnotenbroodjes met Roggopan 20

Werkwijze

Walnoten 20 minuten weken in 15% water, berekend over het gewicht van de walnoten.

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26°C.
Direct de vulling doorwerken.
Voorrijs 20 minuten.
Afwegen 500 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Vormen.
Narijs 45 minuten.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 35 minuten.

Uitkomst 38 Rogge Walnotenbroodjes.