Recepten

Quadrini Bruin

Recept

7.500 g 75 % bloem } 100%
2.500 g 25 % Toscane Donker 25 MZ * }
300 g 3 % gist
5.500 g 55 % water
200 g 2 % Gamma Extra

* Toscane Donker 25 MZ bevat zout!

Decoratie

720 g   Decoratiegries
Quadrini Bruin

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname iets langer in de eerste versnelling draaien.
Deegtemperatuur 26°C.
Voorslag geven en 15 minuten laten rijzen.
Uitrollen tot een dikte van 7 mm.
Snijden in 9 x 9 cm (ca. 85 gram)
Decoreren met Decoratiegries.
Narijs 60 minuten.
Een kruis insnijden.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 20 minuten.

Uitkomst ca. 180 stuks.