
Quadrini Bruin
Quadrini Bruin
Recept
7.500 g | 75 % | bloem | } 100% |
2.500 g | 25 % | Toscane Donker 25 MZ * | } |
300 g | 3 % | gist | |
5.500 g | 55 % | water | |
200 g | 2 % | Gamma Extra |
* Toscane Donker 25 MZ bevat zout!
Decoratie
720 g | Decoratiegries |

Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname iets langer in de eerste versnelling draaien.
Deegtemperatuur 26°C.
Voorslag geven en 15 minuten laten rijzen.
Uitrollen tot een dikte van 7 mm.
Snijden in 9 x 9 cm (ca. 85 gram)
Decoreren met Decoratiegries.
Narijs 60 minuten.
Een kruis insnijden.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 20 minuten.
Uitkomst ca. 180 stuks.