Recepten

Pistache Spar

Recept 1

500 g   Hardewenerdeeg met Kanomix

Vulling

500 g   Perla Amandelpan
150 g   pistachenoten *
1 g   Kaneel Orenta
75 g   water
500 g   Crème au Beurre met Cremo B Poeder

* Tot gruis vermalen

Decoratie

100 g   pistachenoten *

* Gehakt

Afwerking

50 g   cacaoboter *

* Gekleurd

Pistache Spar

Werkwijze

Deeg uitrollen tot een dikte van 2 mm.
Fonceer de bakjes (doorsnede 6 cm).

De vulling aanmaken, meng 4 minuten in eerste versnelling met een vlindergard.
De gefonceerde bakjes vullen met 14 gram vulling.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 30 minuten.

Spuit van de Crème au Beurre een kerstboompje op de gebakken bodems.
Bestrooi deze direct met de gehakte pistache en vries deze in.
Spuit de bevroren kerstboompjes af met de groen gekleurde cacaoboter.

Uitkomst 50 stuks