Recepten Recepten

Perzik Bootje

Recept

5.000 g 50 % Panomix Vienna * } 100%
5.000 g 50 % bloem }
600 g 6 % gist
4.500 g 45 % water

* Panomix Vienna bevat zout!

Vulling 1

2.000 g 20 % Sinaasappelstukjes

Vulling 2

8.550 g   Fruitful Peach HI (25 g per stuk)

Afwerking

1.710 g   Paletta Spray Neutraal (5 g per stuk)

Decoratie

1.710 g   Chocoladeschaafsel Wit (5 g per stuk)
Perzik Bootje

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1500 gram.
Bolrijs 10 minuten.
Verdelen en opbollen.
Narijs ca 45 minuten.
De broodjes iets laten aandrogen, met een bal een kuil in het midden drukken.
Spuit ca. 25 gram Fruitful Peach HI in het kuiltje.

Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 8 minuten.

Na het afkoelen de broodjes afgeleren.
De rand bestrooien met witte chocolade schaafsel.

Uitkomst 342 stuks