Recepten Recepten

Panettone Paastulband

Recept

2.000 g   Fantasy Panettone Cake
500 g   ei
500 g   boter *
500 g   water

* of Muffinolie, ivm soortelijk gewicht altijd wegen

Decoratie

175 g   Calif. Amandel Schaafsel

Afwerking

560 g   Dip Advocaat Smaak (80 g per stuk)
21 g   Scaldis Puur (3 g per stuk)
Panettone Paastulband

Werkwijze

Alle grondstoffen mengen.
Met boter maximaal 4 minuten met de vlinder in de eerste versnelling
Met Muffinolie 5 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.

De tulbandvorm smeren en bestrooien met amandelschaafsel en vullen met 500 gram beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 160°C.
Rotatieoven 140°C.
Baktijd ca. 60 minuten.

De tulbanden doorhalen met Dip Advocaat Smaak en decoreren met streepjes Scaldis Puur.

Uitkomst 7 stuks.