Recepten Recepten

Panettone Klassiek

Recept

1.000 g   Fantasy Panettone Cake
250 g   ei
250 g   boter *
250 g   water

* of Muffinolie, i.v.m. het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Afwerking

100 g   Fruitful Apricot Jam (25 g per stuk)

Decoratie

12 g   Mont Blanc (3 g per stuk)
40 g   Amandelstukjes (10 g per stuk)
Panettone Klassiek

Werkwijze

Alle grondstoffen mengen.
Met boter maximaal 4 minuten met de vlinder in de eerste versnelling
Met Muffinolie 5 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.

Vul een cakeblik (20 x 9 cm) met 400 gram beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd ca. 45 minuten.

Na het koelen afgeleren met Fruitful Apricot Jam.
Decoreren met Mont Blanc en de rand aanzetten met Amandelstukjes.

Uitkomst 4 stuks