Recepten

Oranje Medaillon

Recept

10.000 g 100 % bloem
200 g 2 % bakkerszout
700 g 7 % gist
6.100 g 61 % water
2.000 g 20 % Maestro Vruchten

Vulling 1

10.000 g 100 % rozijnen

Vulling 2

8.211 g   Gele room met Minuta VV (17 g per stuk)

Vulling 3

9.660 g   Fruitful Peach HI (20 g per stuk)

Afwerking

1.449 g   Paletta Spray Neutraal (3 g per stuk)
Oranje Medaillon

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1800 gram.
Bolrijs 5 minuten.
Verdelen en opbollen.
De broodjes iets laten aandrogen (10 minuten), met een bal een kuil in het midden drukken.
Spuit ca. 17 gram gele room in het kuiltje.
Narijs ca. 45 minuten.

Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 8 minuten.

Na het afkoelen een dop Fruitful Peach HI (ca. 20 gram) inspuiten en afgeleren.

Uitkomst 483 stuks