Recepten

Oranje Bar

Fonceerdeeg

300 g   Kruimeldeeg met Minuta VV

Recept

400 g   Verona
100 g   Muffinolie *
280 g   water
40 g   Wigo Compound Sinas
30 g   suiker

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

275 g   Zeesan Blood Orange
340 g   water
1.375 g   slagroom

Afwerking

300 g   Fruitful Apricot Jam

Afwerking 2

300 g   Paletta Spray Neutraal

Decoratie 1

500 g   slagroom

Decoratie 2

250 g   choco decor
Oranje Bar

Werkwijze

Een plaat van 60 x 20 cm beleggen met bakpapier en het kruimeldeeg verdelen over de plaat.
Meng de ingrediënten gedurende 5 minuten in de 2e versnelling met de vlinder.
Verdeel het beslag over de plaat en deze gladstrijken.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd 35 minuten.

Meng het water met de Zeesan Blood Orange.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Verdeel de bavaroise over de Verona en gladstrijken.

Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.

Decoreren met Fruitful Apricot Jam en afgeleren met Paletta Spray Neutraal.

Decoreren met slagroom en de choco decor.

Snijden in stukken van 7,5 x 20 cm.

Uitkomst 8 stuks