Recepten Recepten

Orange Cakering met Fantasy Orange Cake

Bodem

350 g   Hardewenerdeeg met Kanomix

Recept

1.000 g   Fantasy Orange Cake
350 g   ei
250 g   water
150 g   boter *

* zalvig

Afwerking

750 g   Paletta Spray Neutraal
250 g   Fruitful Orange Cream

Decoratie

125 g   Fruitful Orange Cream
Orange Cakering met Fantasy Orange Cake

Werkwijze

Fonceer een ring van 18 cm met een deegplak van 2 mm dikte. Steek in het midden met een ring van 7,5 cm een plakje uit en laat de ringen staan in het hardewenerdeeg.

Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Om er zeker van te zijn dat de sinaasappelstukjes mooi verdeeld zitten in het beslag is het
aan te bevelen om het eerst bij te krabben voor het uitscheppen.
De ruimte tussen beide ringen vullen met 335 gram beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 175°C, stomen bij het inschieten.
Rotatieoven 155°C, stomen bij het inschieten.
Baktijd 35 minuten.

Na het bakken en afkoelen afgeleren met sinaasappelgelei.
Decoreren met dopjes Fruitful Orange Cream en een paar decoratie bloemetjes.

Uitkomst 5 stuks