Recepten Recepten

Noten vruchtenbroodje met Muesli 30 MZ

Recept

10.000 g 100 % tarwemeel
3.000 g 30 % Muesli 30 MZ *
1.000 g 10 % gist
6.300 g 63 % water

* Muesli 30 MZ bevat zout!

Vulling

5.000 g 50 % Vruchtenmelange
5.000 g 50 % Hazelnoot Heel Gebruneerd
Noten vruchtenbroodje met Muesli 30 MZ

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen. Direct vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 450 gram en opbollen.
Bolrijs 35 minuten.
Bol plat slaan en licht bestrooien met roggebloem.
Opbollen en met het slot naar beneden op inschietapparaat of op de plaat leggen, het slot niet te vast aandrukken.
Narijs 60 minuten.
De bollen omdraaien en bestuiven met roggebloem.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 220°C.
Baktijd 35 minuten.

Uitkomst 37 broden.