Recepten

Multikorn met Multikorn Ambacht 25 MZ

Recept

7.500 g 75 % bloem } 100%
2.500 g 25 % Multikorn Ambacht 25 MZ * }
300 g 3 % gist
5.400 g 54 % water

* Multikorn Ambacht 25 MZ bevat zout!

Decoratie

510 g   Zadenmix
Multikorn met Multikorn Ambacht 25 MZ

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 870 gram.
Bol of puntrijs 45 minuten.
Vormen en decoreren met Zadenmix.
Narijs 45 minuten.

Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 45 minuten.

Voor voorgebakken brood
Baktijd 10 minuten korter.
Oventemperatuur 240°C.

Uitkomst 17 stuks