Recept
5.000 g
|
50 %
|
Panomix Vienna * |
} 100%
|
5.000 g
|
50 %
|
bloem |
}
|
400 g
|
4 %
|
gist |
|
4.300 g
|
43 %
|
water |
|
* Panomix Vienna bevat zout!
Vulling 1
9.000 g
|
|
Bakkerskoekmix |
|
3.450 g
|
|
Mekufa |
|
4.350 g
|
|
water |
|
Vulling 2
1.200 g
|
|
cranberries |
|
900 g
|
|
suikernibs P4 |
|
Decoratie
1.470 g
|
|
suikernibs P4 (15 g per stuk) |
|
196 g
|
|
Mont Blanc (2 g per stuk) |
|
Werkwijze
Vulling 1 aandraaien, 5 minuten in de eerste versnelling met de vlinder.
Vulling 2 doordraaien.
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 25°C.
1960 gram deeg achterhouden voor de hartjes en opmaken als voor brood.
Overige deeg direct afwegen 130 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Uitrollen tot een dikte van 3 mm.
De deegplak in een pie-plate leggen (doorsnede 15 cm).
190 gram vulling opspuiten.
Het achtergehouden deeg uitrollen tot een dikte van 3 mm.
Hartjes uitsteken (ca. 20 gram) en in het midden op de vulling leggen.
Het hartje strijken met Ovex Liquide en decoreren met suikernibs P4.
Narijs 30 minuten.
Oventemperatuur 215°C.
Baktijd 20 minuten.
Na het bakken de rand decoreren met Mont Blanc.
Uitkomst 98 stuks