Recepten

M'n liefste traktaartje

Fonceerdeeg

600 g   Hardewenerdeeg met Kanomix

Recept

800 g   Verona
360 g   water
360 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling 1

800 g   Fruitful Blueberry

Vulling 2

3.000 g   Aardbeien Bavaroise met Zeesan Aardbei

Afwerking

400 g   ColdJel Wit *

* Kleuren met Paars/Rood E122 naar behoefte.

Decoratie

40 st   Macaronhartje (2 st per stuk)
M'n liefste traktaartje

Werkwijze

Hardewenerdeeg uitrollen tot een dikte van 1.5 mm.
Uitsteken met taartringen met 12 cm doorsnede.

Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met de vlinder tot een glad beslag.
Verdeel het beslag over de taartringen en bak de bodems goudbruin af.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatie oven 160°C.
Baktijd 35 minuten.

Los de taartringen na het bakken.
Plaats de bodems in een schone ring van 12 cm met een manderol van plastic.

Spuit een dop Fruitful Blueberry in het midden van de gebakken bodems.
Vul de ring af met de bavaroise en glad afstrijken.

Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.

Afgeleren met de gekleurde ColdJel Wit en decoreren met twee macaronhartjes.

Uitkomst 20 stuks