Recepten

Mini Quiche Lorraine

Recept

1.000 g   Hartige Fonceer
400 g   boter of margarine
225 g   water

Vulling

480 g   Quichexpress
1.200 g   water
24 g   bouillonpoeder
16 g   bakkerszout
4 g   peper

Vulling 2

400 g   geraspte kaas
280 g   spek
280 g   ham
200 g   uien
160 g   paprika
320 g   champignons
Mini Quiche Lorraine

Werkwijze

Meng alle grondstoffen en kneed ze met de haak tot een soepel en homogeen deeg.
Deeg iets rust geven.
Uitrollen op 1,5 - 2 mm dikte.

Vorm van 10 cm doorsnede fonceren.

De Quichexpress mengen met de helft van het water, de andere helft geleidelijk toevoegen met bouillonpoeder, zout en peper.
Vervolgens 5 minuten in de 2e versnelling gladdraaien.
De aangemaakte quichexpress mengen met de vulling 2.
De cupjes vullen met 60 gram quichvulling.

Oventemperatuur 180°C.
Baktijd 20-25 minuten.

Uitkomst 54 stuks.