Recepten

Mais Chocobroodje

Recept

10.000 g 100 % Fiesta Panovite Mais *
800 g 8 % gist
4.800 g 48 % water

* Fiesta Panovite Mais bevat zout !

Vulling

2.500 g 25 % Pajets Chocolade

Decoratie

240 g   Decoratie-Mais
Mais Chocobroodje

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 450 gram.
Bol- puntrijs 25 minuten.
Vormen en decoreren met Decoratie-Maïs.
Dicht tegen elkaar op de plaat zetten.
Narijs 60 minuten.
1 maal insnijden.

Oventemperatuur 220°C.
Oventemperatuur rotatieoven 190°C.
Baktijd 35 minuten.

Uitkomst 40 Fiësta Maïs chocoladebroodjes.