Recept 1
1.000 g
|
|
Macaronmix Amandel |
200 g
|
|
water * |
* voor gekleurde macarons voeg kleurstof toe (verminder het water met de hoeveelheid kleurstof)
Recept 2
1.000 g
|
|
Macaronmix Amandel |
210 g
|
|
water |
50 g
|
|
Cacao |
Recept 3
1.000 g
|
|
Macaronmix Amandel |
200 g
|
|
water |
15 g
|
|
oploskoffie |
Werkwijze
Meng de ingrediënten gedurende 5 minuten in 2e versnelling met vlindergard.
Spuit 120 doppen van ongeveer 10 gram op een bakplaat met siliconenpapier.
Na het opspuiten minimaal 1 uur laten drogen.
Oventemperatuur 150°C.
Baktijd 25 minuten (bakken met de schuif open).
Spuit 4 gram macaronvulling op een macaron en dek af met een andere macaron.
Uitkomst 60 stuks
Recept 1 / Standaard Macarons
Recept 2 / Chocolade Macarons
Recept 3 / Cappuccino Macarons