Recepten Recepten

Macarons

Recept 1

1.000 g   Macaronmix Amandel
200 g   water *

* voor gekleurde macarons voeg kleurstof toe (verminder het water met de hoeveelheid kleurstof)

Recept 2

1.000 g   Macaronmix Amandel
210 g   water
50 g   Cacao

Recept 3

1.000 g   Macaronmix Amandel
200 g   water
15 g   oploskoffie

Vulling

240 g   macaronvulling
Macarons

Werkwijze

Meng de ingrediënten gedurende 5 minuten in 2e versnelling met vlindergard.
Spuit 120 doppen van ongeveer 10 gram op een bakplaat met siliconenpapier.
Na het opspuiten minimaal 1 uur laten drogen.

Oventemperatuur 150°C.
Baktijd 25 minuten (bakken met de schuif open).

Spuit 4 gram macaronvulling op een macaron en dek af met een andere macaron.

Uitkomst 60 stuks

Recept 1 / Standaard Macarons
Recept 2 / Chocolade Macarons
Recept 3 / Cappuccino Macarons