Recepten Recepten

Luxe Lunchbroodje

Recept

5.000 g 50 % Toscane Licht 50 MZ * } 100%
5.000 g 50 % bloem }
700 g 7 % gist
5.000 g 50 % water
600 g 6 % Exakt Ambacht
400 g 4 % gedroogde gefruite uitjes
400 g 4 % pesto

* Panomix Toscane bevat zout!

Decoratie

900 g   geraspte oude kaas
150 g   Decor Maanzaad Blauw
300 g   Decor Sesamzaad
60 g   kummel
35 g   zeezout
25 g   paprikapoeder
5 g   peper
Luxe Lunchbroodje

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1800 gram.
Bolrijs 10 minuten.
Verdelen en opbollen.
Strijken met Ovex Liquide en decoreren met een mengsel van de decoratie (5 gram per stuk).
Narijs 80 minuten.

Oventemperatuur 250°C.
Baktijd ca. 8 minuten.

Uitkomst 285 stuks