Recepten Recepten

Lambertusbrood met Panomix Roggopan

Recept

5.000 g 50 % Panomix Roggopan * } 100%
5.000 g 50 % bloem }
400 g 4 % gist
5.500 g 55 % water

* Panomix Roggopan bevat zout!

Decoratie

110 g   roggebloem
Lambertusbrood met Panomix Roggopan

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26°C.
Voorrijs 10 minuten.
Afwegen 450 gram.
Bolrijs 20 minuten.
Opmaken als vloerbrood.
Narijs 45 minuten.
Licht bestrooien met Roggebloem.
Eenmaal in de lengterichting insnijden.

Na 2 minuten stomen.
De laatste 5 minuten met de schuif open.

Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 40 minuten.

Uitkomst 36 stuks.