Recepten Recepten

Krokant Kleinbrood met Vikorn Volkoren 50 MZ

Recept

5.000 g 50 % Vikorn Volkoren 50 MZ * } 100%
5.000 g 50 % volkorenmeel }
400 g 4 % gist
5.400 g 54 % water
300 g 3 % Combimalz GOLD

* Vikorn Volkoren 50 MZ bevat zout!

Decoratie

1.128 g   Decor DeLuxe (4 g per stuk)
1.410 g   Zonnebloempitten (5 g per stuk)
Krokant Kleinbrood met Vikorn Volkoren 50 MZ

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 1700 gram.
Bolrijs 5 minuten.
Verdelen niet opbollen.
Decoreer de bovenkant met Decor DeLuxe en de onderkant met Zonnebloempitten.
Narijs 60 minuten.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 18 minuten.

Uitkomst 282 stuks