Recepten

Krentenbol in cake-cover

Recept

10.000 g 100 % bloem
1.000 g 10 % gist
200 g 2 % bakkerszout
6.200 g 62 % water
2.200 g 22 % Korent Ambacht

Vulling

11.000 g 110 % zuidvruchten

Decoratie

6.600 g   Vero Extra Cakepoeder
3.300 g   boter
3.300 g   ei
Krentenbol in cake-cover

Werkwijze

Alle grondstoffen van de decoratie mengen, 4 minuten in de eerste versnelling.

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 27°C.
Afwegen 2100 gram.
Bolrijs 5 minuten.
Verdelen en opbollen.
Narijs 80 minuten.
Voor het bakken, spuit een spiraal (30 gram) cakebeslag op het deeg.

Oventemperatuur 250°C.
Baktijd 10 minuten.

Uitkomst 437 stuks.