Recepten

Kersen Tompouce

-

4 st   tompouce plakken 46 x 11 cm
100 g   Scaldis Wit

Vulling

350 g   Minuta Tom P GB
875 g   water
650 g   Fruitful Cherry

Afwerking

100 g   Fruitful Apricot Jam
200 g   Dip Cerise

Decoratie

6 g   Scaldis Puur
Kersen Tompouce

Werkwijze

Minuta Tom P GB en water mengen, 5 minuten in de hoogste versnelling opkloppen.
Als laatste de Fruitful Cherry doormengen.
Daarna is de room klaar voor verwerking.

De tompouce plakken instrijken met Scaldis Wit om het zacht worden tegen te gaan.

Vullen met een lekkere laag van deze room en de bovenplak erop leggen.
De bovenzijde abrikoteren en glaceren met Dip Cerise.
Decoreren met spetters van Scaldis puur.

Na het aandrogen snijden in stukken van 4,5 cm breed.

Uitkomst 20 stuks.