Recepten Recepten

Italiaans Maaltijd Toastbrood met korent Ambacht, Vomebro en Protea

Recept

10.000 g 100 % bloem
400 g 4 % gist
200 g 2 % bakkerszout
6.500 g 65 % water
1.000 g 10 % Korent Ambacht
400 g 4 % Vomebro
200 g 2 % Protea

Vulling

6.600 g   mie (pagliae fieno) *
900 g   mozzarella kaas (blokjes)
1.800 g   chorizo
5.000 g   italiaanse groenten **

* verse pasta groen-geel
** koel vers

Italiaans Maaltijd Toastbrood met korent Ambacht, Vomebro en Protea

Werkwijze

Chorizo in dobbelsteentjes van ca 5 mm snijden.

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26°C.
Direct de vulling doorwerken (bakkerij temperatuur).
Afwegen 650 gram voor een blik met deksel (28cm).
Bolrijs 30 minuten.
Vormen.
Narijs 50 minuten.

Oventemperatuur 250°C.
Baktijd 30 minuten.

Uitkomst 50 broden.