Recepten

High Cake Verona

Recept

2.000 g   Verona
900 g   water
900 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Afwerking

275 g   Arabesque Noir 58 (25 g per stuk)

Decoratie

110 g   choco decor (10 g per stuk)
High Cake Verona

Werkwijze

Meng alle grondstoffen gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met de vlindergard.

Bekleed een stalen ring van 10 cm doorsnede en 8 cm hoog met een band siliconenpapier.
Vul deze ring met 340 gram beslag.

Deze cake behoort aan de bovenzijde open te scheuren, daarom wordt het ook op een hogere temperatuur gebakken.

Oventemperatuur 185°C.
Baktijd 45 minuten.

Als afwerking de bovenzijde van de cake doorhalen met Arabesque Noir 58.
Decoreren met choco decor.

Uitkomst 11 stuks