Recepten

Herfstzonnetje

Recept

10.000 g 100 % Fiesta Panovite Mais *
500 g 5 % gist
500 g 5 % kastanjepasta
5.200 g 52 % water
1.000 g 10 % Exakt Ambacht

* Fiesta Panovite Mais bevat zout !

Vulling

2.000 g 20 % zwarte olijven (gesneden)

Decoratie

720 g   Decoratie-Mais
Herfstzonnetje

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1000 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
Bolletjes per 4 stuks op plaat zetten.
Twee bolletjes decoreren met Decoratie-Mais, om en om wegzetten.
Narijs 60 minuten.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 250°C.
Baktijd 11 minuten.

Uitkomst 144 stuks.