Recepten

Herfstwalnotenbroodje met Jung Combimalz Gold

Recept

10.000 g 100 % bloem
300 g 3 % gist
180 g 1.8 % bakkerszout
5.600 g 56 % water
300 g 3 % Jung Combimalz GOLD

Vulling

2.200 g 22 % walnootstukjes

Decoratie

175 g   roggebloem
Herfstwalnotenbroodje met Jung Combimalz Gold

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 450 gram.
Bolrijs 30 minuten.
Vormen als puntmodel.
In de lengte doorsteken en op de kop laten rijzen.
Narijs 50 minuten.
Omdraaien en bestrooien met roggebloem.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 30 minuten.

Uitkomst 40 herfstwalnotenbroodjes.