Recepten Recepten

Herfststorm Tulband

Recept

1.000 g   Maestro Moscovisch
1.000 g   ei
125 g   Citroenrasp
3 g   bakkerszout
200 g   patentbloem
300 g   boter

Afwerking

600 g   Arabesque Noir 72

Decoratie

100 g   bitterkoekjes
100 g   choco decor
100 g   notenmix
24 st   chocoladestaafjes (3 st per stuk)
Herfststorm Tulband

Werkwijze

Maestro Moscovisch, ei, Citroenrasp en zout opkloppen met de draadgard.
De bloem in de laagste versnelling doormengen, daarna de gesmolten boter toevoegen.

De gesmeerde tulbandvorm (18x10 cm) vullen met 300 gram beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 35 minuten.

De tulbanden doorhalen met de getempereerde Arabesque Noir 72 en decoreren.

Uitkomst 8 stuks