Recepten

Granen Vruchtenbroodje

Recept

6.500 g 65 % tarwemeel } 100%
2.500 g 25 % Vezelwit 25 MZ * }
1.000 g 10 % Havervlokken }
800 g 8 % gist
8.500 g 85 % water

* Vezelwit bevat zout!

Vulling

8.000 g 80 % Vruchtenmelange

Decoratie

1.800 g   Havervlokken
Granen Vruchtenbroodje

Werkwijze

Kneed aanvankelijk een stevig deeg met 65% van het water.
Voeg, wanneer het deeg gevormd is, het resterende water geleidelijk toe.
Kneed het deeg goed af.
De vulling direct doorwerken.
Deegtemperatuur 28°C.
Voorrijs 30 minuten.
Afwegen 450 gram.
Opmaken als Allinson.
Decoreren met Havervlokken.
Narijs ca. 60 minuten.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 35 minuten.

Uitkomst 60 stuks