Recepten

Gevulde Grissini's met Fiesta Pomodoro

Recept

1.000 g 100 % Fiesta Pomodoro *
40 g 4 % gist
450 g 45 % water
50 g 5 % ei

* Fiësta Pomodoro bevat zout!

Doortoeren

400 g 40 % korstboter/margarine

Vulling

70 g   Quichexpress
85 g   water

Vulling 2

70 g   fetakaas
70 g   zwarte olijven

Decoratie

70 g   Decoratie-Mais
135 g   geraspte kaas
Gevulde Grissini's met Fiesta Pomodoro

Werkwijze

Deeg glad draaien, maar niet taai.
Deegtemperatuur 24°C.
Voorrijs 20 minuten.
De korstboter invouwen en twee halve Hollandse toeren geven (in vieren).
Deeg koelen.
Uitrollen op een dikte van 2.75 mm dikte. Breedte 40 cm.
Bestrijk de helft van de deegplak met de aangemaakte Quichexpress.
Overstrooien met stukjes fêtakaas en schijfjes zwarte olijven.
De andere helft hierover vouwen en even aanrollen.
Bovenkant nat maken en decoreren met Decoratie-Mais, aanrollen en omdraaien.
De andere kant nat maken en decoreren met geraspte kaas.
Repen snijden van 3 cm en deze spiraliseren.
Op platen leggen.
Narijs 40 minuten.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 25 minuten

Uitkomst 28 grissini's.