Recepten Recepten

Gevulde Choco Sterkoeken met Kanomix

Recept

2.000 g   Kanomix
750 g   boter
150 g   patentbloem
150 g   water
10 g   bakkerszout
60 g   Wigo Kirschmelange

Vulling

125 g   Pajets Chocolade

Vulling 1

1.400 g   Maestro Amandelspijs Ei
150 g   water

Afwerking

200 g   greinsuiker P2
Gevulde Choco Sterkoeken met Kanomix

Werkwijze

Alle grondstoffen mengen tot een soepel zetdeeg.
Deeg koelen en de volgende dag doorwerken, op het laatst de Pajets Chocolade toevoegen, deze zo kort mogelijk meedraaien.
Deeg uitrollen op 2,5 mm, plakken steken van ca. 25 gram en op de plaat zetten.
Hierop 25 gram afgeslapte spijs spuiten en afwerken met een bovenplak.

Strijken met ei, na het aandrogen nogmaals strijken en bestrooien met greinsuiker P2.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 9 minuten.

Opm.: bij