Recepten

Fruity Flower

Recept

1.000 g 50 % Panomix Vienna * } 100%
800 g 40 % bloem }
200 g 10 % roggebloem }
100 g 5 % gist
700 g 35 % water
60 g 3 % suiker

* Panomix Vienna bevat zout!

Vulling

450 g   Verona
1.000 g   Fruitful Orange Cream

Afwerking

300 g   Paletta Spray Neutraal
Fruity Flower

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26°C.
Opmaken als voor brood en koelen.
Na een korte rust uitrollen tot een dikte van ca. 2 mm.
Banen snijden van 15 cm, instrijken met een mengsel van Verona en Fruitful Orange Cream.
De banen oprollen en snijden in stukjes van ca. 2,5 cm.
Plaats 6 stukjes in de gesmeerde Cakerondjes.
Narijs ca. 60 minuten.

Oventemperatuur 220°C > 190°C.
Baktijd ca. 15 minuten.

Na het bakken afgeleren met Paletta Spray Neutraal.

Uitkomst 30 stuks