Recepten

Fruitperk

Bodem

900 g   Hardewenerdeeg met Kanomix
500 g   Fruitful Raspberry Jam

Recept

800 g   Verona
560 g   water
200 g   Muffinolie *
60 g   suiker

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Recept 2

190 g   Zeesan Lemon
230 g   water
940 g   slagroom

Recept 3

200 g   Zeesan Yoghurt Kers
400 g   water
400 g   slagroom

Decoratie

400 g   Paletta Spray Neutraal
Fruitperk

Werkwijze

Hardewenerdeeg uitrollen tot een dikte van 1.75 mm.
Uitsteken met taartringen met 15 cm doorsnede.

Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met de vlinder tot een glad beslag.
Verdeel het beslag over de taartringen en bak de bodems goudbruin af.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd 30 minuten.

Meng de Zeesan Lemon en het water tot een gladde massa.
Laat de massa 1 minuut wellen en spatel de slagroom die voor 75 % is opgeklopt erdoor.
Spuit 30 doppen bavaroise van 25 gram en 60 doppen van 10 gram op een bakvel en vries de doppen in.

Meng de Zeesan Yoghurt Kers en het water tot een gladde massa.
Laat de massa 1 minuut wellen en spatel de slagroom die voor 75 % is opgeklopt erdoor.
Spuit 80 doppen van 10 gram op een bakvel en vries de doppen in.

Verdeel de Fruitful Raspberry Jam over de bodems, verdeel de bevroren bavaroise doppen over de Fruitful Raspberry Jam.

Afgeleren met Paletta Spray Neutraal en eventueel decoreren met eetbare bloemen.

Uitkomst 10 stuks