Recepten Recepten

Feta-breekbrood

Recept

5.000 g 50 % Multikorn Donker 50 MZ * } 100%
5.000 g 50 % bloem }
300 g 3 % gist
5.500 g 55 % water

* Multikorn Donker 50 MZ bevat zout!

Vulling

12.800 g   Kaasvulling met Feta en Quichexpress

Decoratie

1.000 g   Zonnebloempitten
Feta-breekbrood

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afweeggewicht 1200 gram.
Bolrijs 10 minuten.
Verdelen en opbollen.
Decoreren met Zonnebloempitten.
Plaats 6 bolletjes in een pie-plate van 14x20 cm.
Halverwege de narijs bolletjes indrukken met een rolstok.
Per bolletje 25 gram Kaasvulling inspuiten, en evt. bestrooien met geraspte kaas.
Narijs 60 minuten.

Oventemperatuur 220°C.
Baktijd 25 minuten.

Uitkomst 85 stuks.