Recepten Recepten

Feestpudding

Recept

250 g   Minuta VV
150 g   Zeesan Neutraal
700 g   melk
50 g   Gel Marasquin 50%
900 g   slagroom

Vulling

150 g   bitterkoekjes (klein)
350 g   potpourri

Decoratie

1.000 g   melk
275 g   Minuta VV
Feestpudding

Werkwijze

De potpourri kan o.a. bestaan uit:
ananas, mandarijnen, kersen, peer en perzik.

Meng de Zeesan Neutraal, Minuta VV en de melk tot een gladde massa.
Aan deze massa de Gel Marasquin 50% toevoegen.
Spatel de vulling en 1/3 deel van de slagroom die voor 75 % is opgeklopt erdoor.
Vervolgens de resterende slagroom voorzichtig doorspatelen.

De pudding kan nu in de vormen geschept of gespoten worden.

Saus:
Minuta VV en melk goed mengen eventueel kleuren met Helderrood.

Na het lossen overgieten met de saus en decoreren naar keuze.