Recepten Recepten

Fantasy Orange & Choco Empileur

Fonceerdeeg

700 g   hardewenerdeeg cacao

Vulling 1

250 g   Fruitful Apricot Jam

Rolbeslag

1.260 g   Rolbeslag met Fantasy Orange Cake

Vulling 2

2.000 g   Choco Bavaroise met Zeesan Choco

Trempeer

300 g   Trempeerlikeur met Gel

Vulling 3

1.700 g   Fruitful Orange Cream
300 g   Maestro Creme Vanille

Decoratie

250 g   Paletta Spray Neutraal
100 g   Arabesque Noir 58
Fantasy Orange & Choco Empileur

Werkwijze

Fonceer een bakplaat van 60 x 40 cm met hardewenerdeeg cacao, dikte 1,75 mm.
Het hardewenerdeeg uitsteken met het frame.

Oventemperatuur 180°C.
Baktijd 12 minuten.

De gebakken plak laten afkoelen, het frame met de ronde kanten op de plaat zetten.
Bestrijk de hardewenerplak met Fruitful Apricot Jam.
Leg een plak rolbeslag op de Fruitful Apricot Jam, tremperen met Trempeerlikeur met Gel Triple Sec.

De chocobavaroise op het rolbeslag aanbrengen en afstrijken met afstrijker 3 cm.
Leg hierop een plak rolbeslag, tremperen met Trempeerlikeur Triple Sec.

Breng opnieuw een laag chocobavaroise op het rolbeslag aan en strijk deze af met afstrijker 1,5 cm
Leg hierop een plak rolbeslag, tremperen met Trempeerlikeur met Gel Triple Sec.

Meng de Maestro Créme Vanille en de Fruitful Orange Cream gedurende 3 minuten in de hoogste versnelling met een vlindergard.
Aanbrengen op het rolbeslag en afstrijken met afstrijker 0,5 cm.

Invriezen en bevroren lossen.
Voor het snijden afgeleren met Paletta Spray Neutraal en garneer af met de Arabesque chocolade.
Snijd de gebakjes in de gewenste maat. Maak eventueel gebruik van de meegeleverde snijmal.

Decoreren naar wens.

Uitkomst 1 frame (50 stuks)