Recepten Recepten

Fantasy Double Choc Orange plaatcake

Fonceerdeeg

700 g   Hardewenerdeeg met Kanomix

Recept 1

1.250 g   Double Choc Cake
250 g   water
250 g   ei

Recept 2

1.000 g   Fantasy Orange Cake
350 g   ei
250 g   water
150 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

500 g   Fruitful Orange Cream

Afwerking

250 g   Paletta Spray Neutraal
Fantasy Double Choc Orange plaatcake

Werkwijze

Fonceer twee bakplaten van 60 x 20 cm met het deeg, en bak dit voor.

Oventemperatuur:
Inschietoven 175°C.
Rotatieoven 155°C.
Baktijd 10 minuten.

Meng alle ingrediënten uit recept 1 gedurende 5 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.

Meng ook alle ingrediënten van recept 2 gedurende 5 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.
Om er zeker van te zijn dat de sinaasappelstukjes mooi verdeeld zitten in het beslag is het aan te bevelen om het eerst bij te krabben voor het uitscheppen

Verdeel eerst het chocoladebeslag over de beide hardewenerplakken en spuit hierop strepen Orange beslag.
Meng grof beide beslagen zodat er een marmereffect ontstaat.

Spuit voor het bakken de Fruitful Orange Cream op naar wens.

Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 50 - 55 minuten.

Na afkoelen invriezen, afgeleren met Paletta Spray Neutraal en snijden op gewenste maat.