Recepten

Duo in love tompouce

Recept

4 st   tompouce plakken 46 x 11 cm

Vulling

1.750 g   water
700 g   Minuta VV

Afwerking

200 g   Gletscher Fondant *
100 g   Fruitful Apricot Jam

* met iets roze kleur

Decoratie

150 g   Maro 1:3 Rol
Duo in love tompouce

Werkwijze

Alle ingredienten van de vulling mengen en 4 minuten opkloppen in de hoogste versnelling met de draadgard.

De gele room op een tompouceplak spuiten, de andere plak hierop.
De bovenzijde instrijken met ingekookte Fruitful Apricot Jam.
De roze Gletscher Fondant verwarmen tot 48°C en de bovenzijde maskeren.
Decoreren met streepjes rode Gletscher Fondant en een marsepein hart.

Na het uitharden van de fondant snijden in duo tompoucen van 7 x 11 cm.

Uitkomst 12 stuks.