Recepten

Dubbel Donker met Toscane Donker 25 MZ

Recept

5.000 g 50 % volkorenmeel } 100%
2.500 g 25 % Toscane Donker 25 MZ * }
2.500 g 25 % bloem }
250 g 2.5 % gist
5.200 g 52 % water

* Toscane Donker 25 MZ bevat zout!

Decoratie

180 g   roggebloem
Dubbel Donker met Toscane Donker 25 MZ

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 870 gram.
Bol-puntrijs 45 minuten.
Vormen en decoreren met Roggebloem.
Narijs 60 minuten.

Oventemperatuur 270°C.
Baktijd 45 minuten.

Uitkomst 17 stuks

Voor verwerking via procesonderbreking 1 á 2% Protea Bruin toevoegen.